Sista blogginlägget

Idag skriver jag mitt sista blogginlägg. Det har varit så roligt att blogga om min och Filippas vardag. Jag hade aldrig bloggat tidigare, så ni får så här i efterhand ha överseende med om jag snurrade ihop det ibland :)

Förhoppningsvis har jag genom bloggen kunnat visa hur jag som pressekreterare jobbar, hur en högprofilerad politiker jobbar, hur vardagen har sett ut och framför allt hur det var för oss under valrörelsen.

Jag måste passa på att tacka alla patienter och alla medarbetar i vården som har tagit sig tid att träffa oss, både före, under och efter valrörelsen.

Det har varit  intensiva dagar och ett hårt mediatryck många gånger, men det är ett roligt och intressant jobb.

Nu går jag vidare och fortsätter som pressekreterare på annat håll. Filippa Reinfeldt fick över 14 000 kryss och har blivit omvald till sjukvårdslandstingsråd.  Arbetet med att göra vården i Stockholm ännu bättre för stockholmarna fortsätter.

Ha det så bra och tack för att ni har följt bloggen och lämnat intressanta kommentarer :)

Kommentera